k

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

  FOLLOW US

  Image Alt

  За нас

  ИДЕЯ

  Ние от „НЕМСКИ КОМПЛЕКС БЕНКОВСКИ“ се съобразихме с всички желания на нашите клиенти и преработихме проекта спрямо запитванията и желанията Ви . Създадохме напълно нова организация на редовете в комплекса , като оставихме по-големи дворове и повече пространство за живущите в комплекса , както и желанието на повечето клиенти за балкони.

  Следващите построени къщи ще разполагат с голям двор и тераса, от който се разкрива чудесна панорама към природата.

  До комплекса ще се стига по чисто нов асфалтов път , което ни прави още по – лесно достъпни и само на 15 мин. от центъра на град Варна.

  Цени от 74900 Евро до 89900 Евро с ДДС.

  ПРОЕКТ

  В „Немски Комплекс Бенковски“ архитектът Майнрад Латлайф успява да създаде съвременни и удобни домове за семейства, извън пределите на шумния град, сред природата, но същевременно на достъпно разстояние и на приемливи цени.

  Проектът Бенковски е обособен самостоятелен комплекс с 25 редови къщи на пет реда върху 4000м2. всяка къща е с РЗП от 108.30 м2 и разполага с парко място, тераса и зелена площ. Всички къщи са с югоизточно изложение и със свободен изглед към природата. При ясни дни, в далечината, се вижда Черно море.

  Къщите се строят под техническото ръководство на Майнрад Лайтлайф по немски стандарт за масивно строителство.

  ДО ГРАДА

  На 15 минути от град Варна

  Идеята е на Йорг Бутцбах и Боян Попов, които заедно с инвеститори от Германия и Русия решават да построят модерни домове на достъпни цени, по немски строителен стандарт.

  Със заданието се заема и известният немски архитект Майнрад Латлайф. Той е популярен с неговите изчистени и функционални решения, които могат да се видят в много немски публикации посветени на архитектурата – www.ladleif-architekten.de

  You don't have permission to register